Porodični promo paket - Hotel Grand

Kopaonik, Srbija

već od 169€

Opis destinacije

Uživajte u pravom porodičnom odmoru. Priroda, sunce, planinski vazduh i brojni sadržaji spremni su za potpuni ugođaj za celu porodicu. Nakon zajedničkih avantura, opustite se u spa & wellness sadržajima dok su vaši mališani u sigurnim rukama. Priredite im iskustvo za pamćenje – letnji izviđački kamp sa brojnim aktivnostima u prirodi!

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
KOPAONIK – Grand Hotel & Spa 4* 
PORODIČNI PROMOTIVNI PAKET

Po ceni 169 € po osobi (3 noćenja)
Deca do 12 godina gratis smeštaj

*Uz mogućnost doplate za veći broj neoćenja 

*Cena je izražena po osobi u dvokrevetnoj sobi za paket 3 dana 2 noći na bazi HB

- Deca do 12 godina gratis smeštaj -  
- Izviđački kamp za decu – Animacija za decu kids club – Najam bicikla – Porodična zabava u kuglani – Spa & Wellness – Beauty tretmani I masaže specijani popust –  

Cena paketa uključuje:
- 3 (ili više) noćenja na bazi polupansiona (HB) po osobi, sa smeštajem u određenom tipu sobe u periodu od 01.07- 31.08.2020. svakog četvrtka  i subote od za vreme večere služe se jela sa roštilja. OPEN BAR (bezalkoholni napici, pivo) 
- POOL PARTY subotom od 13d do 15h, OPEN BAR (bezalkoholni napici,penušavo vino,  pivo) u period od 01.07- 31.08.2020.  
- Izviđački kamp za decu – snalaženje u prirodi, orijenting, edukacija o flori, fauni I ekologiji, zip line, osnove alpinizma, postavljanje šatora, spremanje hrane u prirodi I slične aktovnosti – program se sprovodi od ponedeljka do subote u pratnji instuktora i vodiča sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom 
- Gratis streličarstvo I miniturnir ili celodnevni najam bicikla.
- Jedan poklon voucher za -20% popusta u Space bowling centru 
- Korišćenje dečije igraonice 
- Neograničeno korišćenje sadržaja Grand Oaza Spa & Wellness centra na 1.800m2: zatvoreni bazen dimenzija 18x9m, svlačionica (ormarić,bademantil,papiče,peškir) Sauna svet – infrared sauna, finska sauna, ruska banja, parno kupatilo, slano-ledena pećina, kneipp, tepidarium, tropske kiše
- Korišćenje sadržaja fitnes centra. 
- Popust 10% na tretmane lica I tela za roditelje. 
- Kasni check out do 18.00h u skladu sa raspoloživim kapacitetima
- WiFi 

Cena paketa ne uključuje:
- Boravišnu taksu
- Za odrasle 120.00 RSD po osobi po noći
- Za decu 7 -15 god. 60.00 RSD po osobi po noći 

Prevoz do destinacije:
Agencija nudi mogućnost organizovanog prevoza mini busom iz Niša, ukoliko se prijavi dovoljan broj putnika bez prevoza (više od 5), cena povratne karte je 2400 rsd. 
Grand Hotel & Spa najluksuzniji i sigurno najpoznatiji hotel na Koponiku. Svoju istoriju započeo je kao Hotel Karavan koji je izgrađen 1981. godine a kasnije je iz godine u godinu dobijao noviji i savremeniji izgled i mnogo kvalitetniju ponudu.

2012. godine Grand Hotel & Spa  je potpuno renoviran i opremljen u skladu sa najvišim hotelskim standardima. Postojeći SPA CENTAR je renoviran i proširen kako u prostoru tako i sa ponudom. Sigurno da je izgradnja spoljnjeg bazena sa đakuzijem, koji ima toplu vezu sa zatvorenim bazenom, poput modernih evropskih spa centara, najveća novina u Spa ponudi hotela Grand.

Decembra 2015 godine Grand Hotel & Spa  Kopaonik dobio je potpuno novi  blok sa više od 70 soba i apartmana, renoviran Ski rental, renoviran i proširen Kongresni centar sa tri kompletno opremljene sale.

Hotel Grand je otvoren tokom cele godine za svoje goste, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni, objedinjujući u svojoj ponudi hotelske sadržaje i mogućnosti koje prirodno okruženje nudi za aktivan porodični odmor, Spa & Wellness, za organizaciju team-buildinga, manifestacija...
Agencija nudi mogućnost organizovanog prevoza mini busom iz Niša, ukoliko se prijavi dovoljan broj putnika bez prevoza (više od 5), cena povratne karte je 2400 rsd. 

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021